Navigatie

ALL4KITCHEN.NL is door mij opgericht in 2013. Mijn is naam Marion van Steveninck, ik ben getrouwd en heb een dochter van 20 jaar en een zoon van 12 jaar. Twee lieve honden maken ons gezin compleet.

Samen met mijn man en dochter sta ik regelmatig in de keuken. Maar ook mijn zoon wil steeds vaker meehelpen. Mijn liefde voor koken, bezig zijn in de keuken en gezellig tafelen zijn de basis voor het starten van een webwinkel. Toen ik in 2012 onverwacht werkeloos werd en de markt niet echt goed was om snel een andere baan te vinden, begon het idee voor een webwinkel steeds meer vorm te krijgen. Eerst in mijn hoofd, maar al snel ook concreter, door het zoeken naar goede, leuke en lekkere producten en het samenstellen van het assortiment en de ALL4KITCHEN.NL webwinkel. 

Op dit moment heb ik ervoor gekozen de shop te sluiten voor onbepaalde tijd om meer tijd en aandacht te besteden aan mijn (nieuwe) baan als HR Adviseur bij een middelgroot bedrijf en natuurlijk aan mijn gezin. 

Misschien dat ik de shop ooit weer open op een moment dat ik veel tijd en aandacht kan besteden aan een goed assortiment met mooie en duurzame producten.


Kook, eet, geniet!

Marion

 


 

© 2016 - 2018 all4kitchen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel