Navigatie

ALL4KITCHEN.NL is door mij opgericht in 2013. Mijn is naam Marion van Steveninck, ik ben getrouwd en heb een dochter van 20 jaar en een zoon van 12 jaar. Twee lieve honden maken ons gezin compleet.

Samen met mijn man en dochter sta ik regelmatig in de keuken. Maar ook mijn zoon wil steeds vaker meehelpen. Mijn liefde voor koken, bezig zijn in de keuken en gezellig tafelen zijn de basis voor het starten van een webwinkel. Toen ik in 2012 onverwacht werkeloos werd en de markt niet echt goed was om snel een andere baan te vinden, begon het idee voor een webwinkel steeds meer vorm te krijgen. Eerst in mijn hoofd, maar al snel ook concreter, door het zoeken naar goede, leuke en lekkere producten en het samenstellen van het assortiment en de ALL4KITCHEN.NL webwinkel.

En het bewijs dat ik het runnen van een webwinkel heel erg leuk vind, is het feit dat ik sinds maart 2014 nog een webwinkel heb: www.snailmailshop.nl.  In deze winkel verkoop ik allerlei artikelen  voor het “ouderwetse” brieven schrijven.  

Ondanks het feit dat het contact voornamelijk digitaal verloopt kunt u mij altijd vragen om advies en raad. Persoonlijk contact en aandacht voor mijn klanten vind ik erg belangrijk. U ziet dit terug in een met zorg ingepakte bestelling, indien gewenst in cadeauverpakking, persoonlijk advies, snelle levering en soms een kleine (gratis) attentie bij de bestelling.

Ik hoop dat u met plezier zal rondkijken in mijn winkel en dat u regelmatig terugkomt, want het assortiment groeit en zal steeds aangevuld worden met nieuwe producten.


Kook, eet, geniet!

Marion

© 2016 - 2017 all4kitchen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel