Navigatie

Natuurlijk doen we er alles aan om het product zo duidelijk mogelijk af te beelden in mijn webwinkel, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product niet geheel aan jouw verwachting voldoet. Wij vinden dit heel jammer, maar je hebt conform de Wet op de Verkoop, het recht de ontvangen goederen binnen 30 dagen te retourneren. Je hoeft hierbij geen reden op te geven, maar als je wel een reden vermeld, helpt dit mij de webwinkel te verbeteren.

Ik wil je vragen onderstaande stappen te volgen, voor een snelle en correcte afhandeling van jouw retour of ruil.


Stap 1
Zend een email aan info@all4kitchen.nl binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Stap 2
Je ontvangt per omgaande een retourformulier. Ik wil je verzoeken dit formulier ingevuld mee te sturen met de retourzending.

Stap 3 
Verpak de producten in de originele verpakking en stuur deze tezamen met het retourformulier en een kopie van de factuur aan:


ALL4KITCHEN.NL
Jaap edendreef 120
3562 AX Utrecht


NB let op dat je het pakket voldoende frankeert en eventueel aangetekend verstuurd.


Ik wil je op de onderstaande regels en voorwaarden wijzen:

  • De producten moeten onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd tezamen met een kopie van het factuur. ALL4KITCHEN.NL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte poststukken, tenzij de zending aangetekend verstuurd wordt).
  • Indien je dit wenst kan ik je een vervangend artikel toesturen of ik betaal je het aankoopbedrag terug.
  • Kosten die gemaakt worden voor de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken kunnen door ALL4KITCHEN.NL worden geweigerd.
  • Reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk, maar zeker binnen de wettelijk geldende termijn van 14 dagen aan jou terugbetaald.
  • Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kan ik in sommige gevallen niet in behandeling nemen, maar het zal tenminste langer duren voordat een en ander correct wordt afgehandeld.
  • Indien je de verkeerde producten heeft ontvangen, met andere woorden de bestelling is niet juist uitgeleverd, dan zullen de kosten voor retourzending door ALL4KITCHEN.nl worden vergoed.

Heb je nog vragen over retour sturen en ruilen, dan kunt je contact met mij opnemen via email:  all4kitchen.nl@gmail.com of telefonisch : 06-41492209

© 2016 - 2019 all4kitchen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel