Navigatie


ALL4KITCHEN IN DE MEDIA


Regelmatig sturen wij persberichten uit en die worden goed opgepikt door de media. Verder wordt er regelmatig aandacht besteed aan onze producten en onze shop in verschillende blogs. Hieronder zie je de laatste publicaties. Klik op link onderaan de categorie om meer publicaties te bekijken.

Wil je beeldmateriaal van ons gebruiken in een publicatie of ben je op zoek naar een bepaald beeld, stuur ons dan gerust een email info@all4kitchen.nl.

 


PERSBERICHTEN


PERSBERICHT –All4Kitchen: Wrap je lunch duurzaam in met Roll’eat

april 5, 2016 - Tagged: Aquatina, Boc’n’roll, boterhamzak, duurzaam, lunchbox, milieuvriendelijk, nieuwe collectie, Roll’eat, sandwichwrap, Snack’nGo, vouwfles

Hoe verpak jij je lunch voor je werk? Of de broodjes die je de kinderen meegeeft naar school? Grote kans dat je daar op jaarbasis talloze rollen aluminiumfolie of heel veel plastic boterhamzakjes voor gebruikt. Heb je al eens gedacht aan een herbruikbaar alternatief? Zo kun je nog steeds lekker gezond eten, maar wel op een manier waar het milieu niet onder te lijden heeft. Maak kennis met het bijzondere merk Roll’eat!

Minder afval
All4Kitchen is altijd op zoek naar slimme oplossingen om een gezonde en duurzame levensstijl te promoten met minder afval.

Waarom vasthouden aan een saaie lunchbox, terwijl je de efficiëntie van een herbruikbare lunchverpakking en een placemat in één product kunnen combineren? Het merk Roll’eat biedt herbruikbare alternatieven ... LEES VERDER...

 

[oudere persberichten]


VERMELDINGEN IN TIJDSCHRIFTEN EN ANDERE MEDIA


Hieronder de laatste publicaties in de tijdschrijften en bladen. Klik op de foto om de vermelding te zien.

OKTOBER 2016AUGUSTUS 2016AUGUSTUS 2016AUGUSTUS 2016
Tijdschrift PartyTijdschrift PartyTijdschrift AnoniemTijdschrift Ditjes & Datjes

 


[oudere publicaties]


VERMELDINGEN OP BLOGS EN ONLINE VERMELDINGEN


Hieronder de laatste blogs waar aandacht is besteed aan onze webwinkel of onze producten. Klik op de foto om de blog te zien.

MEI 2016MEI 2016APRIL 2016APRIL 2016
Kidseropuit.nl BLOGHaarlems dagblad online blogVermelding op de site van Ultimate webshopsVermelding op de site van deleukstekinderen.nl

 


[oudere publicaties]


 

© 2016 - 2019 all4kitchen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel